Ψυχοθεραπεία - Έυα Γκράτζιου Θεσσαλονίκη

 

Εργάζομαι με συνέπεια και δημιουργικότητα προσπαθώντας να βοηθήσω ζευγάρια , ενήλικες και οικογένειες να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προκύπτουν αναπόφευκτα στην πορεία της ζωής τους.

Μαζί προσπαθούμε να ορίσουμε και να προσεγγίσουμε από κοινού τον καλύτερο τρόπο για να μπορέσει το άτομο, το ζευγάρι ή η οικογένεια να βρει ξανά την ισορροπία του, τον βηματισμό του και την καλύτερη λύση που ταιριάζει μόνο σε αυτούς τους ίδιους.

Ατομική ψυχοθεραπεία
ψυχολόγος θεσσαλονικη


Οι δυσκολίες ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Άγχος, κρίσεις πανικού, συναισθηματικές δυσκολίες, κατάθλιψη, προβλήματα αυτοεκτίμησης, φοβίες και ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι μόνο κάποια από αυτά που κάνουν τους ανθρώπους να αναζητήσουν έναν ψυχολόγο και να φτάσουν στο κατώφλι μας.


Περισσότερα +Ψυχοθεραπεία ζεύγους


Το ζευγάρι είναι ο πρωταρχικός πυρήνας της οικογένειας, αποτελεί ίσως έναν από τους ισχυρότερους δεσμούς ανάμεσα στους ανθρώπους. Τα ζευγάρια συχνά παλεύουν για θέματα επικοινωνίας, απιστίας, σεξουαλικών δυσκολιών και εξουσίας.


Περισσότερα +
ψυχολογοι θεσσαλονικηΟικογενειακή θεραπεία
ψυχοθεραπεια θεσσαλονικη


Η οικογένεια αποτελεί ένα ζωντανό και εξελισσόμενο δίκτυο σχέσεων. Αν παρομοιάζαμε την οικογένεια με ένα καράβι θα ήταν εύκολο να καταλάβουμε ότι αυτό το καράβι σαλπάρει για ένα πολύ μεγάλο και - σχεδόν - άγνωστο ταξίδι.


Περισσότερα + 
Εγγραφείτε στο newsletter

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα